Attraksjoner i Hardanger Overnatting i Hardanger Kultur og mat i Hardanger Hardangervidda Hardangerfjorden Hardangerbunad Mer om Hardanger
 
Attraksjoner i Hardanger

Hotell og overnatting til gode priser i Hardanger...

Innsjekkingsdato

Utsjekkingsdato

 
 
 
 
Naturattraksjoner
Det aller beste Hardanger har å by på, er det naturen selv som har skapt! Men sjekk også ut det Hardingene (folket i Hardanger) har klart og fått til nederst på siden... Gotta love Hardanger. Eller ekte kjærleik for Hardanger, som vi sier...
 
 
 
Bilder og info fra Folgefonna
Norges 3. største isbre - men kanskje den vakreste - ligger på Folgefonnhalvøya i Hardanger. På Folgefonna kan man stå på ski midtsommers i sommerskisenteret.
Bilder og info fra Trolltunga
Trolltunga i Odda er blant Norges aller mest spektakulære naturattraksjoner! Den spesielle bergformasjonen som "henger ut over" Ringedalsvatnet er verdt den (flotte) dagsturen inn. Trolltunga er kåret til et av verdens 10 mest imponerende reisemål av Tripadvisor(!)
Bilder og info fra Vøringsfossen
Vøringsfossen er med sitt totale fall på 182 meter Norges mest kjente foss, og et imponerende skue. Visste du at dette var Norges mest besøkte naturattraksjon i 2006? La deg imponere av wow-bilder fra Vøringsfossen!.
Steinsdalsfossen
Steinsdalsfossen er kanskje ikke like kjent som storebror Vøringsfossen, men mange mener den er en like stor opplevelse. Fossens fall er på 50 meter, men det som gjør den så spesiell, er at man kan gå tørrskodd på en sti bak fossen.
Låtefoss
Låtefoss er en tvillingfoss som vil imponere deg! Den stuper ned mot Låtefoss bru, hvor man kan beskue denne imponerende fossen fra, rett utenfor bildøren.
Måbødalen
Måbødalen er trang, vill og vakker. Her kan man oppleve den spektakulære naturen på nært hold på enkle måter; i bil gjennom dalen (riksvei 7), eller til fots/på sykkel langs gammelveien opp dalen, ingeniørkunststykket fra begynnelsen av 1900-tallet (en flott tur!)
 
Menneskeskapte attraksjoner i Hardanger; museum, bygninger, fornøyelsesparker m.m.
 
 
 
Baroniet Rosendal
Norges eneste baroni gjennom tidene finner du i Rosendal. Besøk slottet og ta et dypdykk i historien. Eller bare kos deg med god mat eller en kaffekopp i nydelige omgivelser. Slottets hage er også en opplevelse.
Mikkelparken
Barnas favoritt i Hardanger finner du i Kinsarvik - og den heter Mikkelparken! Badeland/aktivitetspark som sørger for at Hardangerferien blir et høydepunkt - også for ungene...
Hardangervidda Natursenter
Få faglig påfyll om fantastiske Hardangervidda, så blir turen på vidda en enda større opplevelse! Inspirerende natursenter for besøkende i alle aldere!
Hardanger Folkemuseum
Finn ut mer om den spennende Hardangerkulturen, og dens historie. Liker du bunader og folkemusikk - da bør du oppleve Hardanger Folkemuseum. Museet, som ligger nydelig plassert, har også skiftende utstillinger - blant annet kunstutstillinger.
Dronningstien i Hardanger
Vandre gjennom en fantastisk og variert Hardanger-natur langs stien som sies å være H.M. Dronning Sonjas favorittur!
Hardanger bestikk - fabrikkutsalg og omvisning
Kan det kalles en attraksjon i Hardanger? Et besøk hos Hardanger Bestikk sitt fabrikkutsalg og en omvisning på Hardanger Bestikk sin fabrikk i Kinsarvik er i alle fall et av mange høydepunkter for mange på Hardangerferie...
 
Se flere attraksjoner (museer, gallerier, utstillinger m.m.) her!
Jøsses! Enda en side fra MG.no?