Attraksjoner i Hardanger Overnatting i Hardanger Kultur og mat i Hardanger Hardangervidda Hardangerfjorden Hardangerbunad Mer om Hardanger
 
Baroniet Rosendal
 

Hotell og overnatting til gode priser i Hardanger...

Innsjekkingsdato

Utsjekkingsdato

 
 
 
Baroniet i Rosendal (Rosendal i Kvinnherad) bør oppleves om Hardanger-turen skal være komplett! Baroniet Rosendal ble opprettet 1678 av kong Christian V av Danmark-Norge, og er det eneste i sitt slag i Norge. Slottet, som er det minste i Skandinavia, stod ferdig i 1665. Du kan i dag oppleve dette som et museum! Det finnes også en kafé og restaurant på slottet, så her kan man nyte forfriskninger og god mat i herskapelige omgivelser. Det tilbys også overnatting i Baroniet Rosendal Avlsgård og Fruehus.

Slottet er omgitt av et storslått og vakkert hageanlegg, som er en opplevelse i seg selv. Her finnes kjøkkenhage, renessansehage og romantisk landskapspark. Skjønte du lite av dette? Vi er sikker på at du vil nyte den fantastiske hagen uansett, og finne roen blant luktene, summingen og utsikten. Baroniet kan skilte med blomstring i hagen store deler av året, fra de første snøklokkene i januar til rosene som står i blomst til langt utpå høsten.
 
 
 
Siste bilder fra Baroniet Rosendal
Hvordan ser det ut på Baroniet Rosendal akkurat nå? Nedenfor kan du se de siste bildene som er lagt ut på Instagram fra #BaronietRosendal! Kos deg med bildene, og opplev gjerne Baroniet Rosendal live snart...
 
 
 
Tips om Baroniet Rosendal
Har du tips om Baroniet Rosendal? Når, hvordan og hvorfor bør man oppleve det? Andre opplevelser i nærheten man må få med seg? Rop ut om baroniet under. Tusen takk!
 
 

Bildene som vises på denne siden er offentlig tilgjengelige bilder merket med hashtag #BaronietRosendal på Instagram.

Innhold på denne siden strømmes via Snapwidget fra Instagram API. Publisering her skjer i henhold til Instagrams retningslinjer, og bildene vises kun en begrenset periode på Hardanger.no. De lagres på ingen måte hos oss.

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram.


Upassende/støtende bilde? Vennligst følg bildets link og rapportér det som upassende på Instagram. Takk!

Besøk oss igjen. Og igjen. Og igjen. Så får du se nye bilder hver gang!

Jøsses! Enda en side fra MG.no?