Attraksjoner i Hardanger Overnatting i Hardanger Kultur og mat i Hardanger Hardangervidda Hardangerfjorden Hardangerbunad Mer om Hardanger
 
Hardangerfjorden

Hotell og overnatting til gode priser i Hardanger...

Innsjekkingsdato

Utsjekkingsdato

 
 
Hardangerfjorden er nesten 18 mil lang, og ca 900 meter dyp på det det dypeste. Dette gjør den til verdens 3. lengste fjord, visse du det? Og når den attpåtil ligger i verdens kanskje villeste og vakreste landskap, med bratte fjellsider som stuper ned i det klare, blå vannet - da begynner det hele virkelig å bli spektakulært! Har du opplevd fjorden? Du kan gjøre det gjennom bilder og meninger tagget #Hardangerfjorden nedenfor på denne siden. Men ikke glem at den er best live!

Båttur på Hardangerfjorden
Hardangerfjorden er vakker å beskue fra land, men man får et helt annet perspektiv på den - og Hardanger - om man kommer seg utpå i båt, og får sett fjorden og landskapet rundt (ikke minst) fra en annen vinkel. Det er flere alternativer for å komme seg på bøljan blå:

Turistbåt gjennom Hardanger

Det enkleste alternativet, til ok pris, er kanskje Norled sin turistbåtrute med M/S Vøringen. Fra vårparten til godt utpå høsten går den daglig i rute mellom Nordheimsund - Herand - Utne - Kinsarvik - Lofthus - Ulvik - Eidfjord. For avgangstider og priser, se her.

Opplev Fyksesund
Fyksesund Fjordruter har båtrute fredager og søndager i høysesongen mellom Porsmyr kai og Botnen i det trange, vakre Fykesundet. Dette er en unik mulighet til å få se den vegløse granda Botnen!

Charter-båter

Ellers er det flere båter som kan bestilles for gruppeturer på Hardangerfjorden. Er dere en gjeng som reiser sammen, er det verdt å sjekke prisen på dette for en unik opplevelse. Ekspempler: Pilagutt, BNR Fjordcharter, Lady Anne.
 
 
 
Siste bilder fra Hardangerfjorden
Hvordan ser det ut på Hardangerfjorden akkurat nå? Joda, det viser vi deg under! Her vises de ferskeste bildene publisert fra #Hardangerfjorden på Instagram. Glem glansede turistbrosjyrer og "visit-sider". Her ser du den ekte Hardangerfjorden, fotografert av DEG (eller det som kunne vært deg, da...)
 
 
 
 
Sist kvitret om Hardangerfjorden - Hardangerfjorden på Twitter
 
 
Tips om Hardangerfjorden
Har du et godt tips om Hardangerfjorden som du er raus nok til å dele med andre? Turforslag, plasser man bør nyte, noe man bør passe seg for, noe spesielt som skjer? Del det under... Takk!
 
 

Bildene som vises på denne siden er offentlig tilgjengelige bilder merket med hashtag #Hardangerfjorden på Instagram.

Innhold på denne siden strømmes via Snapwidget fra Instagram API. Publisering her skjer i henhold til Instagrams retningslinjer, og bildene vises kun en begrenset periode på Hardanger.no. De lagres på ingen måte hos oss.

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram.


Upassende/støtende bilde? Vennligst følg bildets link og rapportér det som upassende på Instagram. Takk!

Besøk oss igjen. Og igjen. Og igjen. Så får du se nye bilder hver gang!

Jøsses! Enda en side fra MG.no?