Attraksjoner i Hardanger Overnatting i Hardanger Kultur og mat i Hardanger Hardangervidda Hardangerfjorden Hardangerbunad Mer om Hardanger
 
Hardangervidda
 

Hotell og overnatting til gode priser i Hardanger...

Innsjekkingsdato

Utsjekkingsdato

 
 
 
Hardangervidda er et fantastisk reisemål og turområde - uansett om man har gode sko eller ski (bør helst være gode de også) på beina! De sentrale delene av vidda inngår i Hardangervidda nasjonalpark som ble opprettet i 1981 - noe man trygt kan kalle et kvalitetstegn med tankte på Hardangervidda som turvalg. Her kan man oppleve lange, flate vidder, "høy himmel" og en frihetsfølelse man ikke finner så mange andre plasser. Når dette kombineres med fantastiske fiskemuligheter, et rikt dyre- og planteliv, toppturer og spektakulære "postkort-fosser", da er du kanskje overbevist? Har du flere gode argumenter for å legge turen til Hardangervidda? Del dem i kommentarfeltet nederst på siden.

Nedenfor Vøringsfossen, i oppstigningen til Måbødalen, ligger Hardangervidda Natursenter, nasjonalparksenter for Hardangervidda. Her kan man lære vidda å kjenne på en spennende måte, noe som beriker og gir en ny dimensjon til andre opplevelser på Nord-Europas største høyfjellplatå; Hardangervidda.

Hardangervidda turforslag
Det er flere markerte stier på Hardangervidda (både de kjente og kjære røde T-ene fra Turistforeningen om sommeren og løyper som er kvistet til skibruk på senvinteren. Se her for turforslag og løyper på Hardangervidda. Det finnes også mange turisthytter her, og man kan fint gå "fra hytte til hytte" på Hardangervidda. Standarden på hyttene spenner fra de enkleste steinbuer til betjente turisthytter som kan friste med deilige treretters middager. Her er det bare å velge hvor "Lars Monsen" man vil være :) Naturopplevelsene utendørs er de samme uansett. Se oversikt over turisthytter på Hardangervidda.

Naturattraksjonene står i kø på Hardangervidda, men den kanskje aller mest spektakulære er bergformasjonen Trolltunga (se bilder her) i utkanten av vidda (Skjeggedal, Odda). Har du gode løypetips eller tips om hytter på Hardangervidda? Del dem i kommentarfeltet nederst på siden. Takker!
 
 
 
Siste bilder fra Hardangervidda
Hvordan ser det ut på Hardangervidda akkurat nå? Joda, det viser vi deg under! Her vises de ferskeste bildene publisert fra #Hardangervidda på Instagram. Glem glansede turistbrosjyrer og "visit-sider". Her ser du den ekte Hardangervidda, fotografert av DEG (eller det som kunne vært deg, da...)
 
 
 
Sist kvitret om Hardangervidda - Hardangervidda på Twitter
 
 
Tips om Hardangervidda
Hva er ditt beste tips om Hardangervidda? Del det med våre brukere under, og la andre få mer ut av vidda... Takk!
 
 

Bildene som vises på denne siden er offentlig tilgjengelige bilder merket med hashtag #Hardangervidda på Instagram.

Innhold på denne siden strømmes via Snapwidget fra Instagram API. Publisering her skjer i henhold til Instagrams retningslinjer, og bildene vises kun en begrenset periode på Hardanger.no. De lagres på ingen måte hos oss.

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram.


Upassende/støtende bilde? Vennligst følg bildets link og rapportér det som upassende på Instagram. Takk!

Besøk oss igjen. Og igjen. Og igjen. Så får du se nye bilder hver gang!

Jøsses! Enda en side fra MG.no?