Attraksjoner i Hardanger Overnatting i Hardanger Kultur og mat i Hardanger Hardangervidda Hardangerfjorden Hardangerbunad Mer om Hardanger
 
Utne Hotel i Utne i Hardanger
 
Utne Hotel, 5779 Utne
 

Hotell og overnatting til gode priser i Hardanger...

Innsjekkingsdato

Utsjekkingsdato

 
 
 
 
Utne Hotel oser av historie! Det hele startet i 1722 (!), noe som gjør Utne Hotel til Norges eldste hotell i kontinuerlig drift. Bare dette gjør hotellet til en opplevelse i seg selv. At hotellet ligger naturskjønt til helt nede ved Hardangerfjorden skader heller ikke. Nyt maten i spisesalen fra 1700-tallet, og la følelsen om å reise tilbake i tid ta deg! For å opprettholde den historiske atmosfæren, har ikke rommene på Utne Hotel radio eller TV (gratis Wi-Fi i fellesområder). Skeptisk? Du vil takke for at det etter oppholdet! Det gir en ekstra ro og stemning på hotellet... Hardanger Folkemuseum ligger ca 5 minutters gange fra hotellet.
 
Booking/mer info: Book rom på Utne Hotel til god pris her!
 
Tilbakemeldinger om/ anmeldelser av Utne Hotel
Hvordan var Utne Hotel? Om du har vært gjest her, vær vennlig å gi din anmeldelse av hotellet under. Eller se hva våre andre brukere mener om Utne Hotel. Vi anbefaler også at du sjekker ut anmeldelser av hotellet hos Tripadvisor (Utne Hotel) og Booking.com (Utne Hotel) før du bestemmer deg. Lykke til!
 
 Jøsses! Enda en side fra MG.no?