Attraksjoner i Hardanger Overnatting i Hardanger Kultur og mat i Hardanger Hardangervidda Hardangerfjorden Hardangerbunad Mer om Hardanger
 
Naturattraksjoner

Hotell og overnatting til gode priser i Hardanger...

Innsjekkingsdato

Utsjekkingsdato

 
 
 
 
Museer i Hardanger
Bli bedre kjent med Hardanger gjennom museene som finnes i området. Her finner man mange spennende og lærerike opplevelser. God fornøyelse!
Kunst i Hardanger
Den fantastiske Hardanger-naturen har vært en inspirasjonskilde for kunstnere i mange generasjoner. Kjenner du på inspirasjonen? La gjerne kunstnerisk påfyll bli en del av din Hardanger-opplevelse...
Restauranter og kaféer i Hardanger
God mat og drikke er viktig for en fullkommen ferieopplevelse. Og magen blir ekstra sulten når man opplever storslått Hardanger-natur hele dagen lang. Få tips om kaféer og restauranter i Hardanger her, og gi dine beste tips om hvor man bør spise!
 
 
 
Hardingfele
Lengter du etter Hardanger? Gleder du deg til Hardanger-turen? Smiler du mens du mimrer om de sene sommerkveldene på Hardangerturen i sommer? Nyt Hardanger gjennom flotte bilder tatt av brukerne på Hardanger.no. Men Hardanger nytes best med den rette musikken på øret. Hvilken musikk er det du forbinder med Hardanger?

Hardingfele...
Den "norske fiolinen" setter stemningen umiddelbart, og lukkr man øynene så ser man bunadskledde jenter som danser nedover en grønn eng i Hardanger, med den blå Hardangerfjorden og de hvite toppene på Hardangervidda i bakgrunnen. Bare prøv. Hør Hardingfele-musikk gratis nedenfor. Nyt! PS! Er du interessert i hardingfele og folkemusikk, så er Hardanger Folkemuseum plassen for deg.
 
 
Plommer i Hardanger...
Kanskje er "Plommer i Hardanger" låten som setter den ulitimate Hardanger-stemingen for deg. Du er nok ikke alene. Hør den den gratis under. Kos deg med sangen (og vin og cider i fra spann?)
 
 
 Jøsses! Enda en side fra MG.no?