Attraksjoner i Hardanger Overnatting i Hardanger Kultur og mat i Hardanger Hardangervidda Hardangerfjorden Hardangerbunad Mer om Hardanger
 
Steinsdalsfossen

Hotell og overnatting til gode priser i Hardanger...

Innsjekkingsdato

Utsjekkingsdato

 
 
Steinsdalsfossen er nok ikke like kjent som Vøringsfossen, men den er også en godt besøkt naturattraksjon. Og ikke uten grunn: Steinsdalsfossen er et vakkert skue med sitt fall på ca 50 meter. Men det som gjør den unik, er at man kan gå tørrskodd i "småsko" på en sti bak fossefallet! Høres det ikke kult ut å gå bak et buldrende fossefall med heftig vannføring, kanskje? Selvfølgelig gjør det det!

Man finner Steindalsfossen ca 2 kilometer vest for Nordheimsund (Kvam kommune). Det går sti opp til fossen fra parkeringsplass like ved, en fin, liten spasertur som er overkommelig for de fleste. Så her er det få unskyldninger for å ikke oppleve noe av det beste ditt nærmeste ferieland har å by på.

Visste du at... Vøringsfossen "oppstod" i 1699 som følge av at Fosselva skiftet løp. Tenk deg det aldri så lille sjokket folk i område fikk da de plutselig fikk en av Norges heftigste fosser "i fanget".
 
 
 
Siste bilder fra Steinsdalsfossen
Hvordan ser Steinsdalsfossen ut akkurat nå? Vil du se? Under finner du de siste bildene som er publisert på Instagram av #Steinsdalsfossen. Nyt bildene! Og du - hvorfor ikke ta turen og se den (og andre imponerende attraksjoner i Hardanger) live snart...?
 
 
 
 
Sist kvitret om Steinsdalsfossen - Steinsdalsfossen på Twitter
 
 
Tips om Steinsdalsfossen
Hva er ditt beste tips om Steinsdalsfossen? Del det med våre brukere under, og la andre få mer ut av vidda... Takk!
 
 

Bildene som vises på denne siden er offentlig tilgjengelige bilder merket med hashtag #Steinsdalsfossen på Instagram.

Innhold på denne siden strømmes via Snapwidget fra Instagram API. Publisering her skjer i henhold til Instagrams retningslinjer, og bildene vises kun en begrenset periode på Hardanger.no. De lagres på ingen måte hos oss.

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram.


Upassende/støtende bilde? Vennligst følg bildets link og rapportér det som upassende på Instagram. Takk!

Besøk oss igjen. Og igjen. Og igjen. Så får du se nye bilder hver gang!

Jøsses! Enda en side fra MG.no?