Attraksjoner i Hardanger Overnatting i Hardanger Kultur og mat i Hardanger Hardangervidda Hardangerfjorden Hardangerbunad Mer om Hardanger
 
Vøringsfossen

Hotell og overnatting til gode priser i Hardanger...

Innsjekkingsdato

Utsjekkingsdato

 
 
Vøringsfossen er alle norske fossers "dronning"! Den spektakulære fossen med et totalt fall på 182 meter (145 av disse i fritt fall!), er (bokstavelig talt) stor opplevelse for hele familien! Når lot du deg imponere av en foss sist?

Vøringsfossen ligger langs den nasjonale turistvegen riksvei 7, og er således en naturattraksjon som er tilgjengelig for de aller fleste, uansett fysisk form. Det utsikstpunktet som gir best opplevelse av fossen, er "Fossetromma" som ligger ved Fossli Hotell (dekkende navn). Om du er i nogenlunde god form, bør du også oppleve Vøringsfossen i en annen vinkel; nedenfra og opp! Det går en sti ned til foten av fossen, en tur som tar omkring én time.
 
 
 
Siste bilder fra Vøringsfossen
La Vøringsfossen imponere deg - om og om og om igjen - gjennom flotte bilder bilder! Bildene nedenfor er til en hver tid de siste merket med hashtag #Vøringsfossen på Instagram. Altså ikke bilder fra turistkontor og brosjyrer, men bilder av den "ekte" Vøringsfossen. Kos deg!
 
 
 
 
Sist kvitret om Vøringsfossen - Vøringsfossen på Twitter
 
 
Tips om Vøringsfossen
Har du et tips om Væringsfossen? Når, hvor og hvordan bør man oppleve den? Noe i området man bør se? Eller har du kanskje en historie om fossen? Uansett, del det om oss nedenfor... Takk!
 
 

Bildene som vises på denne siden er offentlig tilgjengelige bilder merket med hashtag #Vøringsfossen på Instagram.

Innhold på denne siden strømmes via Snapwidget fra Instagram API. Publisering her skjer i henhold til Instagrams retningslinjer, og bildene vises kun en begrenset periode på Hardanger.no. De lagres på ingen måte hos oss.

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram.


Upassende/støtende bilde? Vennligst følg bildets link og rapportér det som upassende på Instagram. Takk!

Besøk oss igjen. Og igjen. Og igjen. Så får du se nye bilder hver gang!

Jøsses! Enda en side fra MG.no?