Hardanger logo

Meld deg på temafrukost om klimaendringar i Hardanger 16.desember. Les meir

Publisert for ein dag sidan|Kultur

Siderentusiasten sine beste tips til julematen

Stian Kristiansen er nyutdanna pommelier frå Fagskulen Vestland. Her deler han sine beste tips til kva sider som passar best til tradisjonell, norsk julemat.

Ingvil Aaen Torpe
Ingvil Aaen Torpe
Publisert: 12.12.2025 08:45
Foto: Jill Wellington/Pixabay
Kva med å prøva noko nytt til julematen i år? Foto: Jill Wellington/Pixabay

Med tilnamnet Siderentusiasten på Instagram, er det kanskje ikkje så overraskande at det er sider det går i for vossingen som nyleg vart uteksaminert som pommelier frå Fagskulen Vestland i Ulvik.

Ifylgje Stian utgjer det ingen stor skilnad om sideren er med eller utan alkohol, så her er det mogleg å setja saman ein drikkemeny som passar dei fleste.